Weer super geholpen! APK voor een hele goede prijs, eerder voor de hoes van de aandrijfas en de koppakking, iedere keer perfect geregeld en vakkundig gedaan!
2022-01-05
Tom
Voor mij heeft iedereen een balans tussen kwaliteit en kosten, maar voor mij is car care Rotterdam on the spot! Geweldige service, geen onnodige kosten en goede kwaliteit! Een klein team dat betrokken is met de wensen en situatie van de klant. Ik kreeg een keer hun auto zomaar mee om mijn kinderen snel van school op te halen! Car care Rotterdam is altijd transparant over de prijs en nodige reparatie en/of onderhoud. Omgekeerd is ook waar, ze laten ook duidelijk weten wanneer onderdelen bijna aan vervanging toe zijn, maar nog niet hoeft. Ik ben geweldig tevreden met deze kleine maar betrokken team!
2021-06-22
Kelvin Liu
Car Care Rotterdam heeft er een nieuwe vaste klant bij! :) Vanaf moment 1 een goed gevoel, Irma was heel vriendelijk aan de telefoon, de mannen in de garage dachten heel fijn mee en ze hielden rekening met mijn situatie. Bedankt voor alles! Tot de volgende keer :)
2021-06-21
Boaz Schoevaars
Car Care Rotterdam heeft er een nieuwe vaste klant bij! :) Vanaf moment 1 een goed gevoel, Irma was heel vriendelijk aan de telefoon, de mannen in de garage dachten heel fijn mee en ze hielden rekening met mijn situatie. Bedankt voor alles! Tot de volgende keer :)
2021-06-21
Boaz Schoevaars
Dit is een garage die ik iedereen kan aanraden. Eerlijke mensen die graag met je meedenken! Ik heb niet eerder een vaste garage gehad omdat alles via mijn leasemaatschappij ging, maar hier ga ik zeker terugkomen als er weer iets is met de auto! Dank voor je advies en hulp Irma! Groeten, Herman
2021-06-08
Herman
Kom al jaren bij meneer John en mevrouw Irma. Altijd duidelijk en eerlijk over de reparatie(s). Na de reparatie uitleg wat er is gedaan en wat er bij de volgende beurt vervangen moet worden maar nu nog niet. Goede service en altijd meedenken, helemaal top! Ik beveel CarCare Rotterdam zeker aan!
2021-01-05
David
Ik ben al een aantal jaren bij deze garage. Ben dik tevreden! Vriendelijke mensen, betrouwbaar. Geweldige service. Ik hoop dat ik nog lang van deze klandizie gebruik kan maken. Ik raad deze garage aan!
2020-10-07
Hilde van de Langenberg
Car Care Rotterdam levert een snelle en goede service. Ze zijn super klantvriendelijk en denken graag met je mee. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en gaan net een stapje verder om je te helpen. Ik ben ontzettend tevreden!
2020-09-30
Bobby
Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een fantastische garage is. Altijd meedenken en goede, eerlijke adviezen en een top service. Wanneer je ook langs komt staan John en Irma klaar om je te helpen. Net is mijn auto weer voor een beurt en APK geweest en ik kan niet anders zeggen dat hij weer als een zonnetje rijdt met zijn nieuwe banden!! Car care takes care off your Car!!!!
2020-09-27
Andrea Voshol
Onlangs mijn auto voor een APK-keuring bij CarCare Rotterdam gebracht. Zij hebben hem helemaal gecontroleerd (naast de reguliere onderdelen van de APK) toen zij erachter kwamen dat remschijven en oliefilter vervangen moesten worden hebben zij dit gedaan, alvorens overleg te hebben gehad met de leasemaatschappij. De reden was dat CarCare Rotterdam haar klanten veilig de weg op wil laten gaan. Mocht de leasemaatschappij dit niet vergoeden zijn zij zelfs bereid dit voor hun rekening te nemen. Dat noem ik pas leveren van kwaliteit en klantgerichtheid. Ik zou het dan ook zeker aanraden om je auto hier te brengen, omdat je dan verzekerd bent van een veilig gevoel als je de weg op gaat.
2020-07-27
Don IJsselstein
Weer superfijn geholpen. Snelle en fijne communicatie, professioneel en vriendelijk. Ik weet altijd zeker dat het goed zit bij Car Care, daarom kom ik steeds weer terug.
2020-07-06
Jan
super garage, altijd eerlijk en eerlijke prijzen. vriendelijke mederwerkers/ eigenaren.
2020-05-15
saskia Bennik
Beste John, ook ik ben blij dat ik weer bij jullie terecht kan, als er iets aan mijn citroen is, weten jullie het altijd en snel op te lossen. Bedankt voor jullie snelle en goede service en ik wens jullie heel veel succes. Met vriendelijke groet, Cock Eijke.
2020-04-28
Cock Eijke
ik ben zo blij dat carcare rotterdam weer functioneel is; ik ben al jaren klant en dus zeer tevreden altijd hartelijk, goede service, en ik kan op hun rekenen ik wens jullie veel succes en jullie zullen mij als gewoonlijk wanneer nodig weer zien groetjes, Nicelle
2020-04-17
Nicelle van der Veen
Wat … een … VERADEMING. Een grote beurt en een "klein" probleem met de thermostaat. Het kleine probleem bleek een grote inspanning te vergen van de monteur en een logistieke nachtmerrie voor CarCare. Ik hoopte dat ik de wagen dezelfde dag terug zou krijgen, maar helaas. Netjes een telefoontje van Irma van CarCare, met een korte uitleg van de status. De woorden ;"Meneer, er komt nu een vervangende auto naar u toe", klonken al voordat ik verder hoefde te vragen; "wat nu?". Wow, dat is pas meedenken. Volgende dag weer een korte update, met aan het einde van de dag weer een belletje dat de auto gereed was, en of de auto weer op locatie kon worden afgeleverd. Een woord: TOP! Ik rij al 35 jaar auto, maar van service zoals hier, was ik bijna vergeten dat het bestond. Misschien heel cliché … Top garage! 5 sterren zeker waard! Tot de volgende keer!
2019-11-15
ETienne
Een van de betere garages vandaag weer autopech service werkelijk uitstekend ik raad een ieder aan bij car care te komen
2019-09-27
Satish Jairam
Weer perfect geholpen! Ik stond met pech langs de weg. Met hulp van wegenwacht op naar de garage en ik kon direct terecht. Dezelfde dag nog gerepareerd, heldere communicatie over wat er moest gebeuren en wat de kosten waren. Ik kom niet voor niks steeds weer terug bij deze topgarage!
2019-05-19
Jan Trompper
Alleen maar complimenten voor deze garage.. Aardige eerlijke mensen, waar je je auto met een gerust hart naar toe kan brengen. Duidelijke prijsopgave vooraf, en komt men nog wat tegen dan word je gebeld, nooit een onverwachte hogere rekening. Zeer klantvriendelijk, het afstellen van verlichting of het vervangen van een zekering heb ik bij een apk nog nooit op een rekening gezien. Hoort er gewoon bij. 15 jaar onderhoud aan mijn vorige auto, en afgelopen week met een prima uitgevoerde grote beurt begonnen aan de volgende 15 jaar met m'n "nieuwe" C1. Oja, bedankt voor de gratis wasbeurt van de auto, wist niet dat dit bij de grote beurt hoorde. Tot de volgende keer, Groet, Peter
2019-04-08
Peter
Ik ben uitstekend geholpen. Wisten gelijk wat er mis was aan de auto. Irma heeft alles perfect geregeld met de Lease en vervangend vervoer.
2019-01-25
Etienne

Telefoon: 010-7510596  

E-mail: info@carcarerotterdam.nl    

Adres: Anthonetta Kuijlstraat 17 

3066 GS Rotterdam

© Copyrights CarcareRotterdam 2018

Webdesign by Madstudio

 

OPENINGSTIJDEN CAR CARE ROTTERDAM

Maandag         8.30 -   17.00

Dinsdag           8.30 -   17.00

Woensdag      8.30 -   17.00

Donderdag      8.30 -   16.30

Vrijdag             8.30 -   17.00

  Zaterdag           GESLOTEN

  LUNCHPAUZE 12.30 -13.00

lokatie sec 450

Click and see at Google-Maps

pand2020BIG 450

Onderhoud en reparaties alle merken       APK keuringen     Autobanden   Airco-service

footerbanner3-1100.png  ....

 

Samenwerkings partners
 

 

               

 

AutoServiceTotaal                                    

 

 

               

leaseproflogo 400