ETienne

Wat … een … VERADEMING. Een grote beurt en een "klein" probleem met de thermostaat. Het kleine probleem bleek een grote inspanning te vergen van de monteur en een logistieke nachtmerrie voor CarCare. Ik hoopte dat ik de wagen dezelfde dag terug zou krijgen, maar helaas. Netjes een telefoontje van Irma van CarCare, met een korte uitleg van de status. De woorden ;"Meneer, er komt nu een vervangende auto naar u toe", klonken al voordat ik verder hoefde te vragen; "wat nu?". Wow, dat is pas meedenken. Volgende dag weer een korte update, met aan het einde van de dag weer een belletje dat de auto gereed was, en of de auto weer op locatie kon worden afgeleverd. Een woord: TOP! Ik rij al 35 jaar auto, maar van service zoals hier, was ik bijna vergeten dat het bestond. Misschien heel cliché … Top garage! 5 sterren zeker waard! Tot de volgende keer!

Satish Jairam

Een van de betere garages vandaag weer autopech service werkelijk uitstekend ik raad een ieder aan bij car care te komen

Jan Trompper

Weer perfect geholpen! Ik stond met pech langs de weg. Met hulp van wegenwacht op naar de garage en ik kon direct terecht. Dezelfde dag nog gerepareerd, heldere communicatie over wat er moest gebeuren en wat de kosten waren. Ik kom niet voor niks steeds weer terug bij deze topgarage!

Peter

Alleen maar complimenten voor deze garage.. Aardige eerlijke mensen, waar je je auto met een gerust hart naar toe kan brengen. Duidelijke prijsopgave vooraf, en komt men nog wat tegen dan word je gebeld, nooit een onverwachte hogere rekening. Zeer klantvriendelijk, het afstellen van verlichting of het vervangen van een zekering heb ik bij een apk nog nooit op een rekening gezien. Hoort er gewoon bij. 15 jaar onderhoud aan mijn vorige auto, en afgelopen week met een prima uitgevoerde grote beurt begonnen aan de volgende 15 jaar met m'n "nieuwe" C1. Oja, bedankt voor de gratis wasbeurt van de auto, wist niet dat dit bij de grote beurt hoorde. Tot de volgende keer, Groet, Peter

Etienne

Ik ben uitstekend geholpen. Wisten gelijk wat er mis was aan de auto. Irma heeft alles perfect geregeld met de Lease en vervangend vervoer.

Thijs Welle

Ik kom al jaren met mijn auto bij de Car Care. Het is een bijzonder prettig bedrijf met betrouwbare mensen die je altijd netjes helpen. Ze gaan echt voor de klanten en zijn pas klaar als jij tevreden bent. Zelfs na mijn verhuizing van Rotterdam naar Utrecht heb ik ervoor gekozen terug te blijven komen. Je kunt altijd snel terecht, en als er iets mis is met de je auto proberen ze dezelfde dag nog een gaatje voor je te maken in de agenda. Daar komt nog eens bovenop dat deze uitstekende service van zeer vriendelijke mensen helemaal niet duur is. Ze gaan niet zomaar onderdelen vervangen en doen geen onnodig geneuzel. Als er iets gevonden wordt tijdens het onderhoud wordt je altijd even gebeld en wordt er overlegd wat er mee gedaan wordt. Ik raad deze garage van harte aan. Want je ziet ze niet veel, autobedrijven die klantgericht zijn en niet van plan om je een poot uit te draaien!

Kelvin Liu

Beste garage in de buurt

Gisteren voor groot onderhoud van mijn auto weer naar deze garage geweest. Ik had deze onderhoud via hun website aangemeld en per abuis mijn kentekenplaat verkeer doorgegeven.
Ondanks dat zij hierdoor verkeerde onderdelen hadden besteld en de planning hierdoor is uitgelopen, deden ze helemaal niet moeilijk over.
Het is niet zo dat ik alle garages van het land afreis, maar ik heb wel ervaring met enkele garages.
Deze garage voelt het beste aan. Het start al vanaf het moment dat je binnenkomt, de ontvangst, de duidelijke uitleg en eerlijke mening voor en na het onderhoud, prijs kwaliteit verhouding op de factuur tot de serviceverlening na het onderhoud.
Zo werken zij na werkuren door en nemen ze altijd contact met je op op de dag zelf!
Ik ben er nu twee keer geweest, dat zijn nog niet zoveel contacten natuurlijk, maar zoals ik het zei, je moet het zelf ervaren/proberen.
Volgens mij blijft het niet bij deze twee keer, ik raad deze garage het iedereen aan!

Jolanda

Tevreden

Betrouwbaar gevoel, Kom al jarEn bij carcare, kan altijd snel terecht, er wordt mee gedacht, personeel is vriendelijk en betrokken, dik tevreden!

 

Kelly

Betrouwbaar , gastvrij , professioneel

Al voordat ik Een auto in mijn bezit had was ik welkom bij carcare. Gratis hebben ze een snelle check gedaan over de auto die ik wilde kopen. Sindsdien ben ik nooit meer ergens anders heen gegaan. Als je zelf weinig verstand hebt van auto's is het belangrijk dat je je garage kan vertrouwen. Je wil niet twijfelen of Een reparatie echt noDig is.... bij carcare weet ik dat er altijd gezocht wordt naar het goedkoopste alternatief en dat ik kan vertrouwen op hun oordeel. Dit was voor mij Voldoende om hen bij al mijn vrienden aan te bevelen , maar de meeste waardering heb ik voor de gastvrijheid . Na sluitingstijd of Een volGeboekte agenda... als je ze nodig hebt kan je altijd met spoed terecht en weet je dat je Je auto in no time weer terug hebt. Ik beveel carcare bij iedereen aan!

Gabrien wartes

Topservice
Distributie en waterpomp vervangen.
Snel en vakkundig de vervangen onderdelen werden getoond de dame achter de balie is heel vriendelokk
De prijs die ik betaalde was heel schappelijk.
Aanrader deze garage!

Klanten vertellen